ACCIÓ SINDICAL

FURGONS ARRO-BRIMO: ALARMA!!! AVARIES CONSTANTS, PERILL I GREUGES PELS AGENTS

76/2023

Ja hem anat denunciant la manca de furgons, avaries constants i reiterades dels vehicles (vegeu comunicat), demora i manca de previsió en la renovació d’aquest parc mòbil, que ara sí, afirmem amb rotunditat, posa en perill l’operativitat i la seguretat dels efectius que n’han de fer ús. Hem constatat algunes que detallem a continuació:

Acumulació de fums i gasos a l’interior dels vehicles que generen “malestar” als seus usuaris, es reparen els vehicles de propietat, però els de rènting sembla que NO

Vehicles que acumulen entrades i sortides de taller (fins a 7 en un any), acabats de sortir no fan ni 5 km i tornen a avariar-se. Reparacions “costoses” que el Rènting no vol assumir i es fan “NYAPS”.

Els dispositius es planifiquen en funció de la disponibilitat del parc mòbil, fins al punt de planificar romanent per un servei i haver-los de desplanificar per avaria de vehicles. (ja vam avisar que passaria comunicat).

I la previsió i resposta que ens han donat, és la renovació per fases (trimestres) a partir de finals del 2023 UNA VERGONYA!!

AIXÒ NOMÉS ÉS UN EXEMPLE DE LA SITUACIÓ, QUE EVIDENTMENT EMPITJORARÀ, POSA EN GREU RISC ALS COMPANYS/ES I ETERNITZA LA RESPOSTA POLICIAL ALS SERVEIS QUE PUGUIN SORGIR.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 02 de maig de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.