JURIDIQUES

JOAN IGNASI ELENA ES NEGA A INDEMNITZAR ALS MOSSOS QUE VAN ABATRE ELS TERRORISTES DEL 17-A

296/2022

Enèssim menyspreu del Conseller al cos de Mossos d’Esquadra, que utilitza políticament pels seus interessos partidistes, lluny de prestigiar la institució i ficar-se al costat dels agents que van neutralitzar els terroristes de Barcelona i Cambrils. No sols van deixar 16 morts i centenars de vianants ferits, sinó també van resultar ferits una vintena de mossos d’esquadra amb motiu de l’enfrontament armat i de l’explosió d’Alcanar.

Arran de la Sentència del Tribunal Suprem 956/2020, aconseguida pels advocats d’USPAC, la Generalitat està obligada a indemnitzar a tots els agents per les lesions patides en acte de servei. Ara bé, contradient aquesta jurisprudència, Elena afirma que en cas d’atemptat terrorista els mossos d’esquadra depenen de l’Estat i la Generalitat no ha de respondre per allò que els passi en acte de servei. El Conseller considera que l’única indemnització que els pertoca és la minsa ajuda establerta a la Llei de Víctimes de Terrorisme i no pas la que correspon a la resta de mossos que és quatre vegades superior.

Interior també està enganyant als agents que van confiar la seva defensa als serveis jurídics de la Generalitat. A l’Audiència Nacional van reclamar una indemnització inferior a la que els pertoca i, a més, els ha dit que no poden tramitar el DAD 87 i s’han de conformar amb l’almoïna que els doni la Llei de Víctimes de Terrorisme. Això és fals, i ens posem a la seva disposició per ajudar-los enfront d’aquesta colla d’estafadors.

Joan Ignasi Elena odia els mossos. La seva actitud és miserable i ofensiva per tot el col·lectiu. Tant li fa els vius que els morts mentre ell pugui utilitzar el cos de Mossos d’Esquadra pel seu interès personal. Però no compta amb una cosa: no pot comprar a USPAC i, com sempre, arribarem fins al final en defensa dels nostres companys.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 23 de desembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.