JURIDIQUES

PRESÒ PER L’INDIVIDU QUE VA ATACAR A QUATRE COMPANYS AMB UNA KATANA A MOIÀ

109/2020

Així ho acordat el Magistrat del Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Manresa després de fer la compareixença de presó a l’hospital on l’individu es recupera de les seves ferides i ara serà traslladat al corresponent centre penitenciari.

El dissabte dues patrulles van ser comissionades a un habitatge de Moià per realitzar un ingrés involuntari. Quan els companys van entrar, malgrat que semblava que col·laboraria, va treure una katana de 74 cm amb la qual va atacar a tots quatre conscientment i amb intenció de posar fi a les seves vides.

Els delictes que l’imputem són quatre homicidis en grau de temptativa a agents de l’autoritat (15 anys per cada delicte), en concurs amb 3 delictes greus de lesions (5 anys cadascun) i un delicte molt greu castigat fins a 12 anys de presó.

Els advocats d’USPAC, única defensa dels mossos compareguda, han demanat presó provisional sense fiança i, en el cas que tingués cap malaltia mental, fos atès en els serveis de psiquiatria del mateix centre penitenciari. El Ministeri Fiscal havia deixat oberta la porta perquè s’acordés un internament en centre psiquiàtric com també ha demanat la defensa, sol·licitud que hem rebutjat. La diferència rau en el fet que d’acordar-se ara una mesura d’internament en un centre suposaria que en uns dies/setmanes l’intern pogués tornar a casa amb un tractament ambulatori.

És molt important assistir a la declaració del detingut per poder demanar una mesura cautelar, perquè si ningú ho demana, el Jutge no la pot acordar d’ofici.

SERVEIS JURÍDICS D’USPAC 24 HORES/365 DIES
PER LA VOSTRA DEFENSA

Barcelona, 24 de juliol de 2020

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.