ESPERANT LA REVISIÓ DE L’ACTUAL MODEL DE SALES, LA SALA DE REUS CONTINUA AGONITZANT

PDF

251/2022

Fa uns dies Inspecció de Treball ens donava la raó i instava al Departament d’Interior a corregir les irregularitats de la Sala Regional de Comandament de Reus, prèvia denúncia de la USPAC.

El 18 de juliol el Director General de la Policia confirmava el que feia molt temps alertàvem: la situació crítica d’aquesta Sala i també la de la resta de territori.

La nefasta gestió i planificació és la culpable de l’actual situació, seguim a l’espera de tenir notícies sobre la revisió que se’ns va assegurar es faria, i de la qual no en tenim cap informació. El que si podem confirmar és:

  • Actualment, s’ha passat de 32 operadors òptims (36 en temporada alta d’estiu), a 25 operadors, la setmana passada pocs dies es va arribar a aquest nombre i avui han iniciat servei de matins 20 operadors, un autèntic despropòsit!!
  • S’estan denegant reiteradament els permisos per assumptes personals, i estem arribant a final d’any, recordem que heu de demanar SEMPRE PER ATRI aquests permisos, perquè quedi constància per escrit.
  • La setmana que ve comencen el curs de Sala més d’una vintena d’operadors, s’han incorporat de l’últim oferiment 18 efectius, no cal ser massa previsor per imaginar el drama provocat per un concurs general que no ha ofert totes les places i un oferiment que torna a ser un autèntic NYAP.
  • Sense hores extres per poder reforçar el servei.

Continuem esperant notícies de la revisió del model actual de Sales, però el que SI podem confirmar és que els companys i companyes estan veient afectada la seva salut a causa d’aquesta situació, només cal veure l’augment d’absentisme laboral que no fa més que incrementar la situació crítica en la qual es troben.

Sr Director General i Prefectura, deixin el seu particular “Joc de Trons” i comencin a donar solucions al respecte abans no sigui massa tard, la salut dels seus treballadors bé s’ho val i no hi ha més marge de maniobra actualment.

En les seves mans està la solució o que això acabi de petar, els moss@s no poden més!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Reus, 17 d’octubre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.