EXIGIM AL GOVERN EL COMPLIMENT DE LA MOCIÓ 28/XIV D’EQUIPARACIÓ SALARIAL ENTRE COSSOS ESPECIALS

PDF

94/2022

El Ple del Parlament va aprovar el proppassat 21/10/2021 la Moció 28/XIV on s’insta al Govern de la Generalitat a “crear un grup de treball amb les organitzacions sindicals representatives que estudiï un nou procés d’equiparació retributiva entre el Cos de Mossos d’Esquadra i altres col·lectius especials de la Generalitat”.

El 18 de novembre de 2021 i el 4 d’abril de 2022, USPAC sol·licitava al conseller Elena el compliment de la Moció 28/XIV i ho traslladava també als diferents grups parlamentaris. Fins a la data d’avui, el Govern de la Generalitat i el Conseller Elena s’han desentès del mandat legítim i democràtic del Parlament.

Així doncs, esperem que es compleixi el que es va acordar a la Moció 28/XIV de data 21 d’octubre de 2021 i es convoqui el grup de treball amb les organitzacions sindicals representatives per tal de tractar amb caràcter urgent:

• Equiparació salarial amb d’altres cossos especials com bombers.

Tanmateix, el Parlament també instava al Govern de la Generalitat a:

• Incrementar el preu de l’hora extraordinària a les especialitats (ARRO, BRIMO, trànsit…) perquè no sigui mai inferior a l’hora ordinària com passa ara.

• Realitzar una avaluació de riscos i adaptació dels vehicles policials; així com dels llocs de custòdia de les intervencions de marihuana i evitar-ne l’exposició.

• Comparèixer com acusació en defensa dels membres del CME lesionats en acte de servei i amb informe mèdic que ho acrediti.

Informem d’aquest incompliment als grups parlamentaris i requerim al Govern de la Generalitat que, d’una vegada per totes, comenci a treballar.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

25 d’abril de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.