RESUM REUNIÓ DE LA USPAC AMB EL CAP DE LA COMISSARIA GENERAL D’INVESTIGACIÓ CRIMINAL

95/2022

El passat dimarts dia 12 d’abril els delegats de la secció d’investigació de la USPAC es van reunir amb el cap de la Comissaria General d’Investigació Criminal

Ens va informar de certs projectes, com la reestructuració del decret 415/2011, d’estructura de la funció policial de la DGP, on la UOM, Medi Ambient i certes Unitats de la Ciutat de la Ciutat de la Justícia volen que formin part de la CGIC i la reagrupació de les científiques de les UI en seus centrals. També ens van comentar el desig que no hagin places definitives a investigació pel tema de manca de motivació…

USPAC, com ja ha demanat per escrit en reiterades ocasions i ha traslladat en diverses reunions de la família professional d’investigació, ha reiterat que l’especialitat està passant per hores baixes i no s’està invertint cap esforç en la millora de les condicions de treball. Potser ve per aquí aquesta manca de motivació que han detectat.

És necessari que de manera immediata hi hagi un pla estratègic per la millora de l’especialitat i dels investigadors. Hem peticionat:

– Remuneració econòmica en consonància amb l’especialitat, la dedicació i les càrregues de treball que suporta l’especialitat.
– Pla de carrera professional per a tots els efectius de la família professional d’investigació
– Actualització del material principal (ordinadors, arma curta més petita, programes informàtics, aparells,..) utilitzat per poder dur a terme les investigacions.
– Un fons de maniobra per comprar material necessari quan sigui necessari la seva disposició immediata. Així els agents no hauran de posar diners de la seva butxaca.
– Pagament de les hores acumulades a tots els efectius que així ho sol·licitin quan no sigui viable el seu gaudiment.
– Vehicles de paisà més operatius i de diferents marques i models.
– Formació de qualitat dintre de la jornada laboral.
– Un quadrant que garanteixi la conciliació familiar i amb les oportunes compensacions. L’especial específic NO és un horari.

Exigirem que no només es pensi projectes de funcionament de l’especialitat dintre de la DGP, sinó que també es parli de les condicions laborals dels investigadors!!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

25 d’abril de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.