EXIGIM INFORMACIÓ DE LA SGRH I DE LA SGPRLS ALS MOSS@S QUE ENCARA NO HAN REBUT CAP DOSI DE CAP VACUNA

PDF

143/2021

A la sessió del Consell de la Policia del proppassat 7 de maig, ens varen informar que es reiniciava el procés de vacunació tant per aquells que havien de rebre la segona dosi, com per a tots aquells que encara estaven pendents de la primera dosi. També, ens varen informar que es tornaria a tenir en compte el criteri de servei essencial als membres del Cos de Mossos d’Esquadra.

A data d’avui, no s’ha rebut cap directriu. I tots els moss@s que han de rebre la segona dosi ho han de gestionar directament amb Salut, perquè per part del Departament no es volen implicar en res.

Però el problema greu el tenim amb els que no han rebut cap dosi, sobretot perquè havien passat la Covid-19. La majoria de casos ja han superat els 6 mesos des de la infecció, i no tenen cap informació ni directriu al respecte.

Tampoc tots aquells que no es van vacunar pel fet d’estar de baixa o qualsevol altra situació, els hi diuen que va per franges d’edat. I aquest no és el missatge que se’ns va traslladar a l’últim Consell de Policia. Els propis companys, ens informen, que han fet les gestions a nivell particular amb Salut, identificant-se com a col·lectiu essencial, i han estat negatives.

Per aquest motiu, hem registrat un escrit, tant a la Subdirecció General de Recursos Humans com a la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral, on sol·licitem que es facin totes les gestions oportunes amb el Departament de Salut, perquè s’administri la primera dosi a tots aquells mossos que encara no han rebut la primera vacuna, com a treballadors de serveis essencials que són i que es donin directrius als companys/es amb informació clara al respecte.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

28 de maig de 2021