L’AMETLLA DE MAR, UN COP MÉS, LA GRAN OBLIDADA DE LA DGP AL PLA D’ESTIU

PDF

146/2021

Un any més, amb la finalitat de cobrir i reforçar determinades unitats de seguretat ciutadana durant el període d’estiu, en alguns destins, s’ha fet un oferiment per 18 comissaries d’arreu del territori, des del 28 de juny fins el 5 de setembre de 2021.

Un cop més, ens sorprèn que L’Ametlla de Mar no es tingui en compte en aquest llistat de destins. Únicament trobem Tortosa i Amposta, dins la Regió Policial de Terres de l’Ebre. Considerem prioritari l’augment d’efectius a l’Ametlla de Mar, en temporada d’estiu sobretot, com a conseqüència de l’augment de població en aquesta època. I més encara aquest any, que la situació generada per la Covid-19 sembla es normalitzarà.

Recordem a aquells que prenen decisions, amb una manca de coneixement del territori brutal, que durant l’estiu la població en aquest territori i els seus voltants augmenta considerablement, amb un total aproximat d’uns 40 km de costa i amb nuclis urbans i urbanitzacions que tripliquen en aquesta època la seva població. No pot ser que els efectius destinats en aquesta comissaria siguin els mateixos que durant la resta d’any (mínims de per si…) i més tenint que cobrir períodes de vacances .

Creiem, un cop més, que aquests que planifiquen des del confort d’un despatx, no tenen en compte les característiques concretes del territori. Obviant les necessitats, tant de la població de la zona com de les condicions laborals i de seguretat dels propis agents.

Instem als alcaldes de la zona que estiguin molt alerta a les necessitats d’aquesta Regió quant a seguretat pública i viària. Una Regió que ja està perdent efectius amb la supressió imminent del sector de trànsit de Móra d’Ebre i que no es té en compte a l’hora de reforçar, en èpoques de l’any, on és obvia la seva necessitat.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

L’Ametlla de Mar, 27 de maig de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.