REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS REGIÓ POLICIAL CAMP DE TARRAGONA 26/05/2021

145/2021

El VENDRELL

-Altes temperatures als locutoris de l´OAC:

Cada any es torna a repetir el mateix problema de climatització, ara mateix diuen que la zona d’OAC funciona correctament (retiraran els pingüins que van posar temporalment), estan revisant algun despatx concret i esperen que amb el canvi d’empresa adjudicatària de manteniment tinguin menys problemes.

-Problemes amb les portes de les garjoles de l´ACD:

Actualment totes reparades, tenen un pany en stock per reparar, de ser necessari el mateix dia. Informeu d’immediat si hi ha cap incidència/avaria.

ARRO

-Problemàtica amb les finestres al despatx de suport per la correcta ventilació de l’espai:

Estan a l’espera de confirmar model i quan els arribi faran instal·lació d’immediat. Portem molts mesos sol·licitant-ho, no entenem la demora, no ens donen data concreta.

-Protecció furgons aparcats al pàrquing exterior:

Tant per mantenir i conservar el seu estat i evitar les altes temperatures en aquesta època de l´any com protegir també el material del seu interior. Ens diuen que no hi ha cap lloc del territori que hagi i, que si ho considerem, fem la petició a la comissió d´Infraestructures. Ho elevarem.

REUS
-Estat de la petició que vam fer ja reunions enrere del canvi de la porta a l’ACD per una “tallafocs” com tenen totes:
Ens repeteixen que es va donar trasllat del pressupost al Departament d’Interior a l’espera de l’aprovació, tot i que ens diuen no ho veuen prioritari. Les condicions de treball dels moss@s no són mai una prioritat!

TRÀNSIT MONTBLANC
-Tot i que és una decisió que sobrepassa la Regió, i així ens ho confirmen, tornem a insistir que ens oposem a la supressió de sectors de trànsit i ho seguirem denunciant a cada reunió, com fem també al Consell de la Policia i davant tots els Grups Parlamentaris. Decisió NEFASTA que afecta a la seguretat viària i pública, i a l´estabilitat horària i les conciliacions familiars dels companys que estan destinats.
Un cop més us recordem que no espereu a les reunions regionals a fer-nos arribar les queixes, davant qualsevol incidència i/o queixa no dubteu a consultar al vostre delegat/da de referència que ho traslladarà on pertoqui de manera immediata.

 

USPAC, L´ESCUT DELS MOSS@S

Tarragona, 27 de maig de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.