SITUACIÓ INSOSTENIBLE A LA SALA RPMB

PDF

135/2021

El proppassat dia 21 de maig vam registrar, de nou, un escrit a la Subdirectora de Recursos Humans, davant la situació d’angoixa crònica que viuen els agents destinats a la Sala de Barcelona, des de fa molt de temps. Per aquest motiu, hem tornat a denunciar que les condicions en quals treballen son deplorables. D’una banda, per les infraestructures de les dependències i, sobretot, per una manca d’efectius endèmica que comporta una sobrecarrega de treball no assumible.

Ens trobem constantment amb una planificació mínima d’agents per torn, la qual cosa provoca que en el moment que hi ha algun imprevist (una baixa, indisposició, judici…) no es pot garantir el correcte desenvolupament de la Sala.

Els agents d’aquesta a la Sala en concret, suporten, la majoria dels dies, una càrrega de treball superior a la que haurien de tenir encomanada. Això, no ens garanteix el millor servei, però si que suposa la mateixa responsabilitat en les seves decisions. I aquestes, afecten tant a companys/es que donen el mateix servei dins la sala, a companys/es que estan treballant al carrer i en general a la resposta que hem de donar als incidents diaris a peu de carrer.

Molts agents d’aquesta sala pateixen problemes de salut: a la vista, respiratoris, tenen crisis d’angoixa (la majoria de descansos son davant el mateix ordinador), i aquesta situació ve derivada d’aquesta manca d’efectius.

Quan parlem de les infraestructures: hem denunciat en altres ocasions què el material amb el qual treballen els operaris és inacceptable; les instal·lacions no son adients per la tasca desenvolupada; i les mesures AntiCovid-19 han estat insuficients, sobretot en el que a la qualitat de l’aire es refereix.

Així doncs, tornem a demanar sistemes de ventilació adequats per garantir els requisits de renovació mínims. Aquesta sala, a dia d’avui, no és un entorn de treball segur ni salubre.

La situació d’estrès laboral a la quals estan sotmesos els nostres companys/es, destinats a la Sala, no és assumible. Per tot això, hem sol·licitat:

• Un increment d’efectius a la Sala. Un estudi de les càrregues de treball. I una revisió de les condicions de treball en les quals desenvolupen la seva tasca diària.

 

EXIGIM SOLUCIONS, JA!!

27 de maig de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.