BON VENT I BARCA NOVA “DESHONORABLE” MIQUEL BUCH

120/2020

Ens congratulem del cessament del pitjor Conseller que ha passat pel Departament d’Interior, que passarà a la història entre d’altres coses, per tenir aturat el resultat d’unes eleccions sindicals des del març de 2019 o per haver suspès sine die totes les sessions del Consell de la Policia on es debaten els drets dels mossos d’esquadra. En cap societat democràtica ni en cap cos policial s’havia actuat de forma tan antidemocràtica i incompetent.

Hi ha hagut un menysteniment constant cap al nostre cos policial de forma pública i per interessos partidistes. No ha mirat pels mossos sinó sempre per la maleïda “foto” de cara l’opinió pública.

Ens han maltractat durant la crisi del coronavirus posant en risc les nostres vides; no hem aconseguit l’equiparació salarial amb altres cossos especials de la Generalitat i continuem sent els funcionaris pitjors tractats de la Generalitat i de l’Estat.

El nou Conseller Miquel Samper, té la possibilitat de continuar amb la mateixa línia o canviar tot l’equip que ha acompanyat a Buch en aquest malson, començant pel veritable Conseller a l’ombra Brauli Duart, continuant pel Director Pere Ferrer que encara no sap que és un policia i finalitzant amb la Subdirectora General de Recursos Humans Esperança Cartiel.

Barcelona, 3 de setembre de 2020.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.