ACCIÓ SINDICAL

FORMACIÓ I DOTACIÓ MATERIAL SANITARI TÀCTIC AL CME

45/2023

Des de la USPAC hem sol·licitat en reiterades ocasions la formació (ISEA) i dotació de material sanitari tàctic (farmacioles i torniquets) : 2.021, 2.022a i 2.022b, així com ho hem traslladat a diferents reunions de la Subcomissió de Materials.

És del tot indiscutible, que aquesta formació i el material SALVEN VIDES, especialment en aquells instants inicials que qualsevol dotació policial pot trobar-se fins l’arribada dels serveis sanitaris.

Actualment, tant la formació, com el material sanitari tàctic que qualsevol company/a pugui portar de dotació personal, ha estat adquirit amb els seus propis recursos econòmics, és més, si l’ha hagut de fer servir, la seva reposició ha hagut de ser a costa seva.

No hi ha cap dubte i és del tot indiscutible, que aquest tipus d’actuacions, del tot meritòries, generen beneficis en la imatge de l’organització policial, tant és així, que des dels perfils oficials de les xarxes oficials del CME, se’n fa màxima difusió.

Sentim VERGONYA ALIENA que un company/a que en el decurs d’una actuació ha utilitzat material de dotació sanitari propi per SALVAR UNA VIDA no pugui demanar la reposició d’aquest, i hagi d’assumir el seu cost econòmic. Demanem als responsables del Departament, que s’atenguin les nostres peticions i incorporin de forma URGENT la formació i dotació de material sanitari tàctic de forma generalitzada a tot el CME.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 14 de Març de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.