ACCIÓ SINDICAL

LA VERGONYA DELS CONCURSOS AL CME AMB LA CONNIVÈNCIA DE LA SUBDIRECCIÓ I LA DGP

41/2021

En la darrera sessió del Consell de la Policia es va informar, a les organitzacions sindicals, de la imminent publicació del concurs d’investigació. De fet es va dir que en unes setmanes es tenia la intenció de passar-nos la proposta de les bases. Cal recordar que portem més de 6 anys sense concurs a l’especialitat, la qual cosa provoca un gran greuge vers altres especialitats i una manca de respecte i reconeixement als companys/es que hi treballen.

D’una banda, s’està complint el cronograma presentat l’any 2019, el qual preveia un concurs durant el primer semestre de 2020. Estem finalitzant el mes de març de 2021 i seguim sense tenir coneixement de la publicació del concurs.

D’altra banda, a les conclusions del Grup de Treball d’Investigació, aprovat en l’últim Consell de la Policia, es recull la necessitat de convocar concursos periòdicament per tal de reduir l’elevada provisionalitat que existeix a l’especialitat, única solució al problema.

També a la demanda d’un nou concurs general, punt presentat per part d’USPAC al darrer Consell de la Policia. D’aquesta manera facilitar la conciliació i estabilitat familiar dels companys/es que es volen apropar al seu domicili. Se’ns va dir que aquest es convocaria un cop resolt el concurs d’investigació, per tant, entenem que un cop més s’allargarà en el temps (quan estava previst inicialment aquest 2021).

Per tot això hem registrat, de nou, un escrit sol·licitant:

• Que es convoqui de manera immediata una reunió amb les organitzacions sindicals representatives perquè se’ns presenti la proposta de bases del concurs d’investigació, el qual “està congelat” des de fa més 6 anys.

• Que es comenci a treballar en les bases del concurs general, convocant una reunió amb les organitzacions sindicals representatives, on es tingui en compte les peticions i al·legacions que s’han fet sempre. I que, realment, les bases i els mèrits siguin fruit d’una negociació col·lectiva real.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

18 de març de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.