LOT D’ASTRAZENECA DEFECTUÓS ALS MOSS@S

PDF

36/2021

S’ha publicat als mitjans de comunicació la suspensió, per precaució, d’un lot de vacunes d’AstraZeneca després de la mort d’una dona de 49 anys, fins que es garanteixi que la defunció no va tenir relació amb la vacuna. Aquest lot és el ABV5300.

USPAC s’ha posat en contacte amb la Subdirecció de Prevenció de Riscos i Salut Laboral, ja que aquest lot s’ha inoculat a Mossos i ja hem tingut consultes, però es veu que tenen coses més importants a fer, que informar d’aquest fet i a hores d’ara encara esperem resposta. Suposem que en unes setmanes diran que depèn del Departament de Salut i es quedaran tan amples. FELICITATS !!

Per consultar el lot que us han inoculat, ho podeu consultar a l’enllaç que us deixem a continuació https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/welcome

Després d’accedir, heu de clicar a l’apartat vacunes i seguidament justificant vacunal. Se us descarregarà un PDF amb la informació sobre la vacunació.

La manca d’informació sobre la vacuna està creant desconcert, dubtes en el col·lectiu i demanem que sobre les incidències amb la vacuna, que siguin transparents i ens informin en el minut 0 de quina és la situació.

Tot i que l’Agencia Espanyola del Medicament considera, “de moment”, que no està demostrada que la vacuna sigui la causa, alguns països han suspès avui mateix la vacunació per casos de trombosis greus, a la espera que avancin les investigacions sobre aquests efectes.

Demanem amb celeritat:

• Informin de l’afectació d’aquest lot al CME, a quines regions s’ha subministrat.
• Quina serà la manera de procedir amb els companys/es afectats. Se’ls ha de fer alguna prova, s’han de tornar a vacunar, efectes secundaris detectats,…
• Que es faci un seguiment curós de la evolució dels Moss@s vacunats.
• Que davant del dubte, suspenguin el pla de vacunació al nostre col·lectiu

Us mantindrem informats si rebem alguna mena de resposta. Per qualsevol incidència podeu contactar amb el vostre delegat/da de la USPAC.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS
12 de març de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.