ACCIÓ SINDICAL

NOU GOVERN. MATEIXES MISÈRIES

140/2021

Resten pocs qualificatius per explicar la degradació a la qual els polítics, amb la connivència dels nostres propis comandaments, amb el major Trapero al seu capdavant, han abocat a una Unitat com és la Brigada Mòbil.

Els fets viscuts al carrer Lleida de Barcelona han estat patètics, a ulls de qualsevol ciutadà, i humiliants per a tots aquells que sentim aquesta professió amb un mínim d’amor propi i, sobre tot, respectem la tasca que han de fer els companys/es encarregats de l’ordre públic.

Algú va dir que “el nivell de la nostra dignitat sempre ha d’estar un esglaó més amunt que el de la nostra por”. Un cop més, qui ens representa, qui ens dirigeix, qui ens exigeix, ha fet una mostra de covardia absoluta plegant-se de genolls a les voluntats polítiques d’una determinada ideologia que odia, per sistema, a la policia. Avui, els dirigents polítics que defensen aquesta ideologia han secundat sense complexos una agressió contra uns policies que, no oblidem, estaven allà per ordre d’un jutge.

Sorprèn que aquests tipus d’accions en defensa dels drets civils, com ells les denominen, però que no deixen de ser actes delictius purs i durs, mai es facin a les portes del jutjat que ha dictat l’ordre de desnonament o contra el jutge que signa la interlocutòria. Potser, aquells que són tan apassionats i bel·ligerants en la defensa dels drets civils resulta que, no ho són tant.

Potser escullen atacar la baula més feble del sistema perquè saben que els polítics de torn mai sortiran en defensa nostra, malgrat el linxament continu. És més. La Generalitat subvenciona associacions que tenen per objectiu personar-se als Jutjats contra els mossos, mentre que el mateix Departament d’Interior renuncia a defensar-nos.

Suposem que avui, un dia després de la presa de possessió del Molt Honorable President de la Generalitat, tothom tindrà clar quin és el preu que es pagarà per tenir el suport de certs grups polítics. Un preu que es pagarà car. A costa, un cop més, del cos de Mossos d’Esquadra i, principalment, de la Unitat més vilipendiada de totes: la BRIGADA MÓBIL.

Això, va per vosaltres companys/es. Us esperen temps difícils, molt difícils. I encara que alguns diguin que no esteu sols, que teniu el seu recolzament, no us enganyeu: avui ha estat una mostra del que haureu de suportar. Sabem que continuareu sense defallir, com heu fet sempre. Sapigueu doncs, i sigueu coneixedors, del reconeixement i admiració que des de la USPAC ús tenim.

 

SEMPRE AL VOSTRE COSTAT – SEMPER FIDELIS

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

 

25 de maig de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.