PER UNA SEGURETAT DIGNA

246/2021

Actualment, i després dels esdeveniments dels últims mesos, aquestes paraules podrien ser el lema de qualsevol barri o comunitat arreu de Catalunya exigint més seguretat. Però no, malauradament aquest títol és el resum del sentiment d’inseguretat i alhora indignació que tenim els treballadors de les comissaries del CME.

En aquesta ocasió li ha tocat novament a la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Premià de Mar, la qual per desgràcia està sent en els últims dies un focus de perillositat contínua. Durant el matí del dia 9 d’octubre de 2021, una persona ha entrat per la barrera del pàrquing de l’ABP i a tota velocitat ha circulat fins a impactar amb els vehicles policials que hi havia estacionats.

Els efectius de la comissaria han sortit corrent per tal de neutralitzar al conductor sense saber si estava armat o tenia com a objectiu atemptar contra els agents, i/o la mateixa comissaria.

Afortunadament, no hem lamentat cap dany físic dels efectius policials actuants ni dels civils que es poguessin trobar en el lloc per altres necessitats.

Queda clar, que després dels atemptats de 2017 i tenint molt present que som un objectiu a eliminar en diversos àmbits, els nostres polítics i comandaments no hagin pres mesures per protegir la nostra “casa”. I principalment a les persones que hi “habitem” i els ciutadans que ens visiten.

La USPAC fa anys que denuncia la precarietat de la seguretat a les nostres comissaries: tot està en estudi i mentre ells estudien la realitat cada dia ens ataca i ens demostra que urgeix un canvi profund de qui ens mana sobre com ens han de protegir.

Els casos d’atacs es van acumulant sense cap acció integral conjunta per part del Departament, venim d’Olot, Vic, ara Premià… els dies passen i les noves mesures que atac rere atac prometen també passen i mai es fan realitat.

ELS POLÍTICS PASSEN I ELS MOSS@S ENS QUEDEM
NO PERMETREM QUE JUGUIN AMB LA NOSTRA SEGURETAT!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.