REUNIÓ CONCURS D’INVESTIGACIÓ

61/2021

Avui, dia 16 d’abril de 2021, ens hem reunit amb la Subdirecció General de Recursos Humans i la Comissaria General Tècnica de Planificació de la Seguretat, per tractar les bases de l’imminent concurs oposició de la família professional d’investigació:

Publicació de les bases. Ens informen que es publicaran d’aquí 3 – 5 setmanes.

Places ofertes. Demanem que s’ampliï el número de places i que surtin places a resultes a tots els destins d’investigació. Ens responen que l’oferta s’ha fet per cobertura (places d’augment d’efectius proporcional a tot el territori) i no per RLT i que sortiran places a resultes a totes les destinacions.

“No es publiquen totes les places de la RLT perquè hi ha la intenció, i així es farà, que surti un concurs d’aquesta especialitat cada dos anys” Esperanza Cartiel, Cap SGRH. 16-04-2021
Guardarem aquest text per poder recordar-li en un parell d’anys.

Places Barcelona Genèric Investigació Bàsica. Peticionem que aquestes places no siguin d’investigació bàsica, sinó que siguin d’UTI nivell 3, igual que la resta de places d’UI, tant genèriques com de districte.

Amb el nou plantejament de les Unitats d’Investigació, dependents de la AIC, organitzades per temàtiques delictives i amb cobertura a tota la RPMB, plantegem que són funcions d’UTI. Ens responen que és un projecte i no és definitiu. USPAC manifesta que defensarà aquesta petició fins als Jutjats si fa falta, ja que no recolzarem la creació d’una macro UTI encoberta. La RPMB sempre surt perden i això no pot ser!!

Mèrits. Hem demanat reduir la puntuació del PGA a la mínima expressió (de 4 a 2 punts) i les titulacions acadèmiques (de 5 a 3 punts) sumant aquesta diferència al mèrit d’experiència professional.

En quant al PGA, està regulat per Decret què ha de meritar. Ens contesten que són conscients que és una valoració que no està funcionant però que és la única que hi ha, i no canviaran la seva valoració de 4 punts. NO entenem que diguin que no funciona i no vulguin baixar la seva valoració. Suposem que, en el fons, els hi agrada el PGA i la seva subjectivitat. En quant a les titulacions acadèmiques, no s’ha considerat.

Els Cursos de formació es puntuaran sobre 3 punts, cada concurs varia aquesta puntuació, hem demanat homogeneïtat.

Incorporació nou destí exempts oposició. Ens informen que s’intentarà fer una resolució parcial a l’inici de les pràctiques, després de la realització del curs d’especialitat, però no tanquen la porta a una incorporació anterior si no es creen disfuncions al servei.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.