ACCIÓ SINDICALMetropolitana Sud

LA SITUACIÓ DELS EFECTIUS A LA SALA DE SANT FELIU ÉS CRÍTICA

187/2023

Després de registrar nombrosos escrits sobre la situació de les Sales arreu del territori, portar-ho reiteradament a les diferents reunions amb la SCC i al Consell de la Policia, denunciant les mancances, sobretot pel que fa a la manca d’efectius; la setmana passada registràvem un nou escrit per peticionar un increment dels efectius, aquest cop, a la Sala de la RPMS per tal de disminuir la tensió, cada cop més creixent, que pateixen els seus treballadors. La resposta va ser que sortiria un oferiment, i així ha estat, del tot insuficient i a l’espera que es resolgui.

Aquells que haurien de dimensionar correctament aquest servei, viuen una realitat paral·lela i no estan en el dia a dia dels companys/es que SI pateixen les penositat d’aquest servei.

Denunciem que es treballi reiteradament sota mínims (ahir 7 operadors en un torn de tarda que haurien de ser 14); el fet de normalitzar cobrir amb un únic operador/a diverses conferències, l’increment de l’estrès dels operadors/es és un fet evident i que afecta directament a la salut dels nostres companys i companyes i afecta directament també al servei del ciutadà. Aquest increment d’estrès i sobrecàrrega de treball fa que els efectius destinats a les Sales en general, i a la de la RPMS, en aquest cas concret, treballin constantment amb tensió, fet que afecta directament a la seva salut.

L’ampliació i reforç immediat dels efectius a la Sala de la RPMS i a les Sales en general és URGENT. No és el primer cop que ho denunciem!!

La salut dels treballadors és responsabilitat de la Subdirecció de Prevenció de Riscos i Salut Laboral, i Prefectura hauria de vetllar per dimensionar correctament els llocs de treball, per tant esperem que no tensin més la corda ni agreugin la situació crítica en la qual es troben els nostres companys/es. PROU de jugar des del confort d’un despatx!

AMB LA SALUT DELS MOSS@S NO ES JUGA! DEIXIN DE MALTRACTAR-NOS!!

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Sant Feliu, 28 de novembre de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.