S’ATORGA LA MEDALLA D’OR AL NOSTRE COMPANY QUE VA SALVAR DESENES DE VIDES A CAMBRILS EN ELS ATEMPTATS DEL 17-A

PDF

55/2022

Gairebé 5 anys després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, i a instància d’USPAC, el company que va neutralitzar quatre membres de la cèl·lula terrorista que va deixar 16 morts i més de 160 ferits, ha estat reconegut amb la medalla d’or amb distintiu vermell.

El Departament d’Interior, a les ordres del Conseller Joan Ignasi Elena, es va negar a concedir-li d’ofici.

Per què? Perquè mentre no s’inicia l’expedient, o ningú la demana, s’estalvia pagar la pensió mensual que l’acompanya. “Qui dia passa, anys empeny” deuen pensar i, mentrestant, els herois del cos abandonats per una administració incapaç de donar respostes extraordinàries a situacions extraordinàries.

De fet, encara no arribem a entendre com els companys que van neutralitzar als terroristes, tant a Cambrils com a Subirats, se’ls concedís el 2019 la mateixa condecoració que als caps de comissaria o de Prefectura que no van ser allà.

USPAC sí que continuarà al costat dels companys que van patir les conseqüències del més gran atemptat gihadista comès a Catalunya. Els nostres serveis jurídics arribaran fins al final perquè es faci justícia amb ells, malgrat els entrebancs i obstacles d’un Departament que mai ha estat a l’alçada. Una administració que ni està, ni se l’espera.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Cambrils, 7 de març de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.