ACCIÓ SINDICAL

SEGUIM INSISTINT EN LA MÉS QUE NECESSÀRIA FORMACIÓ DE TOTS ELS OPERADORS DE SALA

255/2021

El passat 6 d’octubre vam registrar escrit adreçat a la Subdirecció peticionant formació a tots els operadors de Sala que encara no tenien el curs i demanant també, un cop més, la formació descentralitzada, per tal d’afavorir la inexistent conciliació familiar i laboral dins el nostre col·lectiu.

Ens han confirmat, responent el nostre escrit, que actualment hi ha 306 efectius adscrits a les Sales de Comandament desenvolupant les seves tasques sense formació específica:

– SCC 26 efectius
– STC Reus 77 efectius
– SRC RPMB 70 efectius
– SRC RPMN 78 efectius
– SRC RPMS 55 efectius

Dels 60 nous efectius que s’incorporen en breu a la Sala Territorial de Comandament de Reus, 55 no tenen el curs d’operador de sala i ateses les limitacions covid19 només es podía oferir el curs a 45, prioritzant així la formació de gent perquè siguin operatius quan es reincorporin.

Respecte la possibilitat de descentralitzar la formació realitzant el curs al propi edifici, com es va demanar, ens han respos que els aforaments NO ho permeten degut també a les mesures Covid imposades al propi edifici.

Ens confirmen que un cop formats aquests 45 efectius, en restaran un total de 316 agents destinats a les diferents sales arreu del territori sense la formació requerida.

Per cobrir aquesta necessitat, s’establirà un pla de formació a tres anys i es programaran formacions de 120 operadors cada any, en dues o tres sessions anuals.

La formació té que ser una prioritat, i ha de ser de qualitat, descentralitzada i per tothom, per tant insistim en que s’agilitzin les convocatòries als cursos que faci falta per tal de formar a aquests 316 operadors (molts d’ells fa anys amb plaça definitiva) que NO tenen encara la formació adient i es facin esforços per trobar solucions/opcions per tal de poder descentralitzar els cursos, fet que facilitaría l’accès a tothom.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

29 d’octubre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.