EL PARLAMENT INSTA AL GOVERN DE LA GENERALITAT A INCREMENTAR EL PREU DE L’HORA EXTRA I A CREAR UN GRUP DE TREBALL PER L’EQUIPARACIÓ SALARIAL AMB BOMBERS

PDF

255/2021

Després de nombrosos registres i negociacions amb diputats del Parlament de Catalunya, finalment USPAC ha aconseguit que el Ple aprovés el proppassat 21/10/2021 la Moció 28/XIV on s’insta al Govern de la Generalitat a:

1. Incrementar el preu de l’hora extraordinària per totes les especialitats com ARRO, BRIMO, Investigació, Trànsit, etc. Actualment, totes les especialitats cobren l’hora extraordinària com si fossin Nivell 1, per sota del preu de la seva hora ordinària.

2. Crear un grup de treball per l’equiparació salarial amb col·lectius especials. Cal recordar que, entre els mèrits que continua fent el conseller Elena al capdavant d’Interior, s’ha d’afegir que al darrer Consell de la Policia va denegar aquesta petició feta per USPAC. Actualment, hi ha una diferència anual de 3.330,74 € amb el col·lectiu de Bombers de la Generalitat.

3. Adoptar les mesures necessàries per evitar l’exposició de marihuana a les comissaries i garantir la seva custòdia.

4. Fer una avaluació de riscos laborals de tots els vehicles policials, que fins ara mai s’havia fet, i corregir les seves deficiències.

Conseller Ignasi Elena: “Roma no paga traïdors”. No continuï acceptant més xantatges com fins ara i doni compliment al mandat del Parlament de Catalunya. Si no en sap, o no pot, marxi.

31 d’octubre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.