DOS ANYS DESPRÈS SENSE NOTÍCIES DE L’EQUIPARACIÓ REAL ELS MOSS@S SEGUIM ESPERANT CONSELLER ELENA

PDF

197/2021

Avui 3 d’agost de 2021, més de dos anys desprès d’aprovar-se la Resolució 481/XII, hem registrat sol.licitud al Conseller d’Interior, Sr Joan Ignasi Elena, de la repressa del grup de treball per a l’ equiparació del Cos de Mossos d’Esquadra amb la resta de cossos especials de la Generalitat.

Li hem recordat al Conseller que en data 3 de juliol de l’any 2019 en sessió de la Comissió d’Interior van aprovar la Resolució 481/XII on el Parlament instava al Govern a crear un grup de treball amb les organitzacions sindicals que estudiï un nou procés d’equiparació retributiva entre el Cos de Mossos d’Esquadra i altres col·lectius especials de la Generalitat.

Desprès de diverses peticions, dos anys més tard, esperem que el nou Conseller ens escolti i es convoqui sense més dilació aquest grup de treball.

Entre d’altres millores a equiparar són urgents:

– Actualització de l’equiparació real retributiva amb bombers, més de 3000 euros anuals.

– Complement d’Operativitat Plena (acord amb bombers l’any 2019, 1.680 euros anuals).

– Bossa d’Hores Extraordinàries per gaudir en temps de descans (també recollit a l´acord de 2019 amb bombers).

Aquests punts han quedat pendent de tractar a l’últim Consell de Policia, posposat pel 3 de setembre de 2021, i esperem que l’actual Conseller i el seu equip de govern estiguin predisposats a donar-hi solució de manera immediata.

La sol·licitud del compliment de la Resolució 481/XII, l’hem enviat a tots els grups parlamentaris, és una vergonya que es signin acords i resolucions si aquests desprès no es porten a terme. Dos anys desprès els moss@s seguim a l’espera!!

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

3 d’agost de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.