ACCIÓ SINDICALPonentREGIONS POLICIALS

COMISSARIA MOSSOS LLEIDA: 6 SETMANES SENSE AIGUA CALENTA NI DUTXES

75/2021

En breu, es compliran 6 setmanes de l’avaria que va provocar que tot l’edifici de la comissaria de Mossos Lleida es quedés sense aigua calenta.

Fa massa dies, setmanes, que l’avaria persisteix i no s’ha reparat, aquesta incidència ha deixat les dutxes sense poder-ne fer ús. Algú pot pensar que es podrien utilitzar, encara que sigui amb aigua freda, però cal recordar que la instal·lació d’aigua calenta és del tot necessària per la prevenció en matèria de riscos laborals, neteja i desinfecció d’instal·lacions.

Recordem, hi ha unitats que realitzen formació i entrenament físic dins de la jornada laboral, per la qual cosa és del tot necessari poder-se dutxar en finalitzar-la.

Cal afegir que al vestidor masculí, de les 8 dutxes disponibles, 4 estan INUTILITZADES INDEFINIDADEMT DES FA UNS ANYS per un altre problema tècnic, el qual encara està pendent d’una solució.

Per aquells que treballen en espais degudament climatitzats no deu ser un greu problema, però per aquells que hem de suportar les inclemències climàtiques, a peu de carrer, especialment a la zona de Ponent, on les altes temperatures comencen a notar-se molt aviat, és del tot necessari la disponibilitat d’aquesta instal·lació.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

14 de maig de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.