SI A LA PROTESTA, NO A LA VIOLÈNCI

PDF

21/2021

Com a membres d’un cos policial, garantirem el dret a la protesta, però en cap cas, permetrem l’exercici de la violència contra els nostres companys/es servidors públics i garants de la seguretat de tots.

Exigim als màxims dirigents polítics del govern “en funcions” i als propers que vindran, fermesa i contundència davant la violència injustificada contra qualsevol cos policial. Volem que públicament i amb total rotunditat, garanteixin la protecció personal però sobretot jurídica de qualsevol membre del CME, i ordenin als serveis jurídics del Departament d’Interior acusin els presumptes autors dels delictes d’atemptat contra agents de l’autoritat en seu judicial tal com va dir que així ho farien en seu del Consell de Policia.

Des de la USPAC hem denunciat la manca de seguretat a les diferents comissaries (darrer escrit 4-11-2020 Reg. 9015-1891611/2020 “sense resposta”). L´equilibri entre el model de proximitat i la seguretat de les instal·lacions ha quedat sobradament demostrat que s’ha trencat, com hem vingut denunciat en reiterades ocasions.

Pel que fa al material d’ordre públic que tenen les unitats d’USC d’arreu del territori, és totalment obsolet i insuficient, algun d’ells inclús amb antiguitat superior a 25-30 anys, si afegim que la manca de formació continua bàsica en ordre públic i contenció de masses per als efectius d’USC és inexistent, tot plegat, sens dubte posa en risc als nostres companys i companyes.

Exigim als màxims responsables polítics i policials respostes contundents i accions efectives per protegir jurídicament i físicament als membres del CME, tot enviant el nostre suport i escalf a TOTS els companys, especialment als membres de BRIMO, ARRO i USC.

USPAC L’ESCUT DELS MOSS@S
17 de febrer de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.