DENUNCIEM DAVANT INSPECCIÓ DE TREBALL LES BAIXES TEMPERATURES EN LES COMISSARIES DE VILADECANS I VILAFRANCA DEL PENEDÈS

20/2021

Els delegats de Riscos i Salut Laboral d’USPAC, es van desplaçar a les comissaries de Viladecans i Vilafranca de Penedès per tal de mesurar les temperatures que teníem a les diferents estances. Posarem dades concretes, en primer lloc citarem Viladecans:

Al despatx del cap de torn, amb un calefactor petit col·locat, i l’annex al despatx de cap de torn de Viladecans a les 09:25h la temperatura era de 16.13ºC.

A la sala de recepció, on entren les persones que venen a denunciar, es va mesurar i a les 09:37h la temperatura era de 17.21ºC.

En segon lloc, a la comissaria Vilafranca vam registrar les següents temperatures: A la sala de brífing, a les 10:00h, teníem 14.61ºC.

Al vestidor femení es va mesurar a 16.73 ºC. També, vam comprovar que no només és una temperatura baixa, sinó que amb el calefactor que surt de fons no s’arriba ni a 17ºC.

Us podem assegurar que a les nits les temperatures son més baixes que al matí, incomplint clarament la normativa de confort tèrmic.

USPAC, després de comunicar-ho reiteradament a l’Administració i portar-ho en diverses ocasions a les reunions regionals i sense cap solució al respecte, ha denunciat finalment aquests extrems a Inspecció de Treball.

No ens cansarem de repetir que, si l’administració no escolta les reclamacions dels moss@s, USPAC ho denunciarà on faci falta i arribarem fins al final.

Recordeu, davant de situacions i condicions laborals com aquestes, contacteu amb el/la delegat/da de referència o envieu correu a riscoslaborals@uspac.cat

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

16 de febrer de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.