DENUNCIEM DAVANT INSPECCIÓ DE TREBALL LES BAIXES TEMPERATURES EN LES COMISSARIES DE VILADECANS I VILAFRANCA DEL PENEDÈS

PDF

20/2021

Els delegats de Riscos i Salut Laboral d’USPAC, es van desplaçar a les comissaries de Viladecans i Vilafranca de Penedès per tal de mesurar les temperatures que teníem a les diferents estances. Posarem dades concretes, en primer lloc citarem Viladecans:

Al despatx del cap de torn, amb un calefactor petit col·locat, i l’annex al despatx de cap de torn de Viladecans a les 09:25h la temperatura era de 16.13ºC.

A la sala de recepció, on entren les persones que venen a denunciar, es va mesurar i a les 09:37h la temperatura era de 17.21ºC.

En segon lloc, a la comissaria Vilafranca vam registrar les següents temperatures: A la sala de brífing, a les 10:00h, teníem 14.61ºC.

Al vestidor femení es va mesurar a 16.73 ºC. També, vam comprovar que no només és una temperatura baixa, sinó que amb el calefactor que surt de fons no s’arriba ni a 17ºC.

Us podem assegurar que a les nits les temperatures son més baixes que al matí, incomplint clarament la normativa de confort tèrmic.

USPAC, després de comunicar-ho reiteradament a l’Administració i portar-ho en diverses ocasions a les reunions regionals i sense cap solució al respecte, ha denunciat finalment aquests extrems a Inspecció de Treball.

No ens cansarem de repetir que, si l’administració no escolta les reclamacions dels moss@s, USPAC ho denunciarà on faci falta i arribarem fins al final.

Recordeu, davant de situacions i condicions laborals com aquestes, contacteu amb el/la delegat/da de referència o envieu correu a riscoslaborals@uspac.cat

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

16 de febrer de 2021