ACCIÓ SINDICAL

NOTA INFORMATIVA UNIÓ DE SINDICATS MAJORITARIS DEL CME: DEMÀ NO TOCA MANIFESTAR-SE

 

Com ja vàrem informar en el darrer comunicat, el passat 23 de març de 2023, es va celebrar la tercera reunió de la mesa de negociació col·lectiva per al Cos de Mossos d’Esquadra, on l’Administració va manifestar que SÍ que negociarà TOTS els punts proposats per les Organitzacions Sindicals que a la reunió anterior va acceptar, donant Llum Verda a la Negociació Col·lectiva.

També vàrem informar que el següent pas formal, tal com es va acordar entre les Organitzacions Sindicals i l’Administració, es portaran tots els Punts presentats a la Comissió de Retribucions i Despeses de Personal del dia 20 d’abril perquè donin el vistiplau per iniciar les Negociacions dins el Marc Acordat.

Manifestar-se per defensar tres punts és renunciar a la resta de millores que s’estan negociant amb altres col·lectius de la Generalitat. Per aquest motiu, no ens manifestarem defensant un acord de mínims…

 

MILLORES RETRIBUTIVES

ACCEPTAT PER L’ADMINISTRACIÓ

REDUCCIÓ JORNADA LABORAL

ACCEPTAT PER L’ADMINISTRACIÓ

COMPENSACIÓ ECONÒMICA EN DIES FESTIUS

ACCEPTAT PER L’ADMINISTRACIÓ

 

Els sindicats majoritaris del Cos de Mossos d’Esquadra, amb més representació a l’escala bàsica, continuem en bloc cap a unes millores reals per al nostre col·lectiu i no ens manifestarem a les portes d’unes eleccions per afavorir certes opcions polítiques.

Un cop iniciades les negociacions, si no hi ha entesa, sí que tocarà sortir al carrer.

Recordeu que els manifestants de demà defensaven armilla amb copagament i un model de jubilació (PL’s) molt pitjor del que tenim… Uns gurus de les negociacions…

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.