ACCIÓ SINDICALMetropolitana Barcelona

EL CALVARI DE L’ACD DE LES CORTS SEMBLA QUE ARRIBA A LA SEVA FI

24/2023

Avui hem rebut diverses trucades de companys de la RPMB, felicitant-nos, ja que diversos caps de torn i serveis de l’AIC han comunicat en els briefings dels seus serveis que es vol descentralitzar l’ACD de les Corts i repartir aquest servei per les diferents comissaries de la Regió Policial Metropolitana Barcelona.

Ja fa anys que en diferents comunicats i reunions amb la Regió i amb la Prefectura, la USPAC ha proposat la descentralització de la custòdia per la RPMB i el reforç de les diferents OAC’s per poder instruir els atestats amb detinguts.

Els motius són més que coneguts i en l’últim concurs han motivat que marxessin un gran nombre d’agents i caporals amb experiència de Barcelona per tal d’evitar la roda de l’ACD, fet que afecta directament al servei diari de les diferents comissaries de la RPMB.

Esperem que no sigui un “macutazo”, i avui mateix hem peticionat una reunió amb caps de la RPMB per conèixer de primera mà, en quina situació es troba aquesta mesura de la qual ens congratulem.

Felicitar en el cas de concretar-se la desitjada descentralització als responsables d’aquesta decisió valenta, que segur millorarà les condicions de treball de molts companys de la Regió, del servei de gestió i custòdia de detinguts( fins avui l’únic destí on no vol anar cap Moss@) i tornar a fer de la RPMB un destí atractiu.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona, 03-02-2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.