ACCIÓ SINDICAL

UN ANY MÉS, CAPS AMB PITRERES PLENES DE METALL I COMPANYS OBLIDATS: LA REALITAT DEL DIA DE LES ESQUADRES

66/2023

Any rere any continuem amb situacions injustes, criteris diferents en la concessió de felicitacions dins una mateixa actuació, actuacions meritòries que queden en l’absolut oblit dels caps mentre que d’altres, potser no tan meritòries, SI són premiades, límits o quotes per destins i/o regions i premis a “trajectòries professionals” no sempre per tothom… la desmotivació de la tropa és cada cop més evident.

En data 21/02/2022 vam registrar escrit a Prefectura sol·licitant un canvi de sistema en l’assignació de felicitacions que fos un veritable estímul per a tots els membres del nostre col·lectiu, un sistema més just, plural i equitatiu on quedi reflectida la realitat de la tasca diària policial.

Ens vam reunir amb Prefectura en data 16/03/2022 traslladant de nou la nostra proposta i el 25/07/2022 la registràvem al Director General de la Policia, a l’octubre ens responia la SGRH tot dient que “agraïen les nostres aportacions i que quan tinguessin retorn d’aquestes valoracions ens les farien arribar”… doncs bé, 6 mesos després continuem a l’espera… i un any més ens arriba el bombardeig d’invitacions als actes d’aquest any… actes que deixaran en l’oblit molts companys i companyes i moltes actuacions meritòries…

No ens cansarem de repetir-ho: És necessari trobar un sistema just i transparent on es valori realment totes les actuacions meritòries, sense excepció.

USPAC no ha assistit mai a cap acte ni central ni regional del Dia de les Esquadres, i no ho farà, mentre hi hagi una sola mossa o mosso discriminat per un sistema arbitrari, injust i poc transparent, NO ASSISTIREM.

Els mossos i mosses estem cansats de pitreres plenes de metalls de molts caps mentre hi ha actuacions meritòries que no es veuen recompensades injustament.

Avui mateix hem tornat a registrar un escrit al Director General de la Policia sol·licitant aquest canvi de sistema tan necessari i que el col·lectiu reclama.

PER UN SISTEMA JUST I TRANSPARENT I UN DIA DE LES ESQUADRES ON NINGÚ ESTIGUI EXCLÒS!

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

12 d’abril de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.