CERVERA, LES PORTES DE L’INFERN

PDF

186/2022

Cervera, capital de la Segarra, una comarca força calorosa, dels llocs més calents de Ponent… i aquest any MÉS… FORÇA MÉS!!!

Any rere any s’han anat patint problemes amb la refrigeració de la Comissaria. Les imatges dels pingüins no són noves. Fa aproximadament 2 anys es va canviar la màquina refredadora de la Comissaria (amb la seva despesa corresponent). Semblava que la situació s’havia corregit, però a principi d’aquest estiu una avaria ens ha dut altre cop a temps anteriors i hem entrat a la sisena setmana amb l’avaria sense reparar.

Enmig d’una onada de calor insuportable, dependències plenes de pingüins i ventiladors, llocs sense ventilació o la mateixa entrada a la comissaria que presenta aquesta imatge a qui la visita. Temperatures superiors als 31 graus!

Davant les queixes reiterades la resposta de l’Administració sempre ha estat la mateixa, “la peça de recanvi de la centraleta està per arribar”. Fins a dues ocasions han donat data d’arribada del material i imminent reparació, i continuem igual!

I, el pitjor de tot, sense data prevista de reparació i solució!

Des de la USPAC exigim immediatament que es prenguin les mesures que calguin per reparar o canviar el sistema de refrigeració de la comissaria. Que es faci la despesa necessària per fer front a aquest problema majúscul i que es deixin de posar “parxes” a aquesta hemorràgia.

L’incompliment sistemàtic de la normativa en seguretat i salut laboral per part de l’Administració és indignant i fa que aquells que SI vetllem per la salut dels nostres, col·lapsem a Inspecció de Treball amb denúncies. INAUDIT, seguirem denunciant per arribar a solucions, que sembla és l’únic camí!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
Cervera, 20 de juliol de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.