RESUMS REUNIONS

COPSA (II) 20-07-2022

187/2022

Dimecres, 20 de juliol, vam ser convocats per reprendre el Comitè Permanent de Segona Activitat convocat al juny, i que per raons d’agenda de la SGRH, es va tenir posposar sense haver tractat tots els punts.
Aquests són els punts més rellevants pendents:

• Jubilació anticipada dels TSNP: com ja es va parlar a la reunió informativa sobre la jubilació de la setmana passada, els TSNP es poden acollir a la Jubilació anticipada amb els mateixos requisits que la resta del Cos de Mossos d’Esquadra.

• Catàleg de llocs de segona activitat i funcions: Des del Departament Tècnic de Projectes i d’Organització ens informen que ja estan treballant en un nou catàleg. L’actual vigent, periòdicament, es va actualitzant. Un dels grans reptes era l’homogeneïtzació de criteris per assignar funcions a les persones que passen a segona activitat. La USPAC porta denunciant en els darrers Comitès la falta de formació dels comandaments que no saben exactament quines són les funcions que poden realitzar els companys i companyes que passen a segona activitat. La SGRH ens informa de la dificultat que tenen juntament amb la DPTSE d’interpretar les funcions marcades al Decret, especialment amb el terme “operatiu” o “operativitat” a l’hora d’assignar el lloc adient per desenvolupar les funcions que corresponguin. Posposen aquest debat a pròximes reunions. Per la USPAC és prioritari concretar i unificar els criteris perquè estem detectant a certs destins “males praxis” per part d’alguns caps on la seva actitud està molt lluny de ser exemplar i s’apropa perillosament al “maltractament laboral”. No ens tremolarà el pols a l’hora de denunciar certs comportaments on calgui.

• Document terminologia per les Adaptacions de Treball: Els serveis mèdics ens diuen que això no és possible, donat que cada cas (pacient) és independent i no es poden unificar raons mèdiques com a requisit per donar les adaptacions.

Aquests han estat els punts tractats a la reunió d’ahir, qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb els nostres delegats de riscos laborals.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
21 de juliol de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.