L’INFERN ES TROBA A L’EDIFICI DE LES CORTS: AVARIA DE LA CLIMATITZACIÓ, CAPÍTOL 314-bis

166/2022

Des de fa unes setmanes, la climatització de l’edifici de Les Corts, no funciona correctament als despatxos, locutoris i zones d’ús habitual de policies. Tot va començar amb un parell de despatxos de la planta 1 on de cop va deixar de funcionar la climatització.

Com si d’un virus pandèmic es tractés, l’avaria s’ha anat escampant per la resta de la planta fins a contagiar la zona de l’ACD. Aquests virus van mutant i com l’experiència ens diu, busquen els punts dèbils de qualsevol organisme i aquest cap de setmana, sabent que els divendres a partir del migdia ja no queda ningú amb capacitat de decisió a l’edifici per solucionar aquest tipus d’avaries, es va contagiar la planta 0.

Avui mateix, un delegat de la USPAC ha comprovat in situ la situació. Tothom suat, amb la sala d’espera plena de gent per denunciar i cua a la porta per accedir a l’ABP.
Els companys que allà hi treballen han tastat el mateix infern, treballant amb una calor insuportable i un volum de feina per a les tres properes vides.

Les temperatures han superat de llarg els 29 graus a l’interior de l’edifici, arribant ahir als 35 graus, amb una sensació de xafogor i ofec insuportable. La solució NYAP ESTRELLA de col·locar pingüins amb improvisades sortides d’aire pels llocs més insospitats, fa por, la comissaria sembla el plató d’una pel·lícula de sèrie Z dels anys 60.

I que diu l’Administració? El de sempre, “qui dies passa anys empeny”.

Això si, a les plantes de l’edifici on hi ha comandaments i alts càrrecs de l’Administració, la climatització funciona correctament sempre, deu ser que aquella part està immunitzada als virus aquests que patim la resta de mortals.

USPAC reclama solucions ja i que siguin definitives i per això hem denunciat de nou la situació a Inspecció de Treball, a l’espera que se sancioni aquesta deixadesa per part dels seus responsables.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 21 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.