SOL·LICITEM TRASLLADAR EL CONSELL DE POLICIA DEL 22-06-22 A LA SALA DE REUS-112

162/2022

Estem convocats al Consell de la Policia del 22 de juny de 2022, i un dels punts aportats per la nostra organització sindical, no només en aquest Consell sinó en els anteriors, des de fa molt temps, és el de la manca d’efectius i sobrecàrrega de treball que ens ha dut a la situació crítica actual de la Sala de Reus a l’edifici 112.

Consell rere Consell de Policia, tractem aquest punt sense cap solució al respecte, veiem com passen els mesos i tot continua igual: reunions regionals, reunions amb els Caps de la Sala, reunions de riscos laborals, reunions amb Prefectura, amb Subdirecció i també al Consell de la Policia, i NO SE’NS DONA CAP SOLUCIÓ.

Com a organització sindical representativa del cos de Mossos d’Esquadra-Policia de la Generalitat de Catalunya, hem adreçat avui mateix un escrit al Conseller d’Interior, convidant-lo que ell mateix comprovi la realitat del dia a dia dels operadors i servei i, per aquest motiu, hem sol·licitat que es traslladi el Consell de la Policia convocat pel 22 de juny a les 16h a l’Edifici 112 de Reus, tractant in situ el que considerem que és ara per ara un dels punts prioritaris de l’ordre del dia, donat que afecta no només als companys i companyes que allí hi treballen sinó que també afecta el servei de sis (6) Regions Policials (les afectades per la mala decisió d’alguns de la centralització de les Sales) i, per tant, a la seguretat pública del territori afectat, això és, els ciutadans de Catalunya.

NO, avançar les hores extres a 21 de juny, NO ÉS LA SOLUCIÓ I ELS PARXES TAMPOC HO SÓN! La solució implica dimensionar correctament la Sala, creant les places necessàries i oferir-les a concurs, TOTES! Sembla que la Subdirecció no està per la labor… No ens cansarem de repetir: ESCOLTIN A L’OPERATIVA, PARLIN AMB ELS AGENTS, CAPORALS I CAPS DE TORN REGIONALS!

Esperem que el 22 de juny el Consell de Policia, on es concentren totes les persones amb capacitat de decisió per revertir la situació, se celebri a l’edifici 112 i pel mateix preu els oferirem a tots els assistents una visita guiada a la Sala de Reus, on comprovaran les misèries que patim.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
20 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.