XARLOTADA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

PDF

154/2019

Els grups parlamentaris havien convocat per avui dels sindicats representatius del cos de Mossos d’Esquadra per debatre inicialment la situació laboral dels cos, un per cada sindicat.

La pel·lícula comença quan els de la Trisindical i USPAC se’ns ha emplaçat en l’espai d’un grup parlamentari, i han començat la reunió en un altre espai amb el SAP i les seves confluències. Així han estat durant 20 minuts fins que un diputat ha recomptat als presents i s’ha adonat que mancava gent. De fet no sabien ni amb qui estaven parlant.

Quan ens han vingut a buscar, a banda de la sorpresa que els “companys” del SAP no ens han avisat malgrat hem estat amb ells l’interior del Parlament, ens hem adonat que hi havia més gent del SAP que de la resta de sindicats: dos de la seva Junta i un de l’associació que els hi fa de paraigües.

 

Hem denunciat la discriminació vers altres sindicats i associacions que no estaven convocats i no han pogut assistir com el SEGCAT o el CSIF. Si es fixen uns criteris, es fixen igual per tots. També hem de reconèixer que s’ha demanat disculpes a USPAC, disculpes que acceptem.

 

Així que en aquell moment ha començat a sortir representants del SAP. Tot just comencen les votacions del plenari, moment en què els parlamentaris també han sortit corrents. Després de votar, tornen a entrar -no sabem si tots-. Abans el grup de C’s demana quedar-se sol amb l’oposició, fet que motiva que el representant de JxCat s’aixequi per marxar. Quan ha deixat d’entrar i sortir gent, ens han emplaçat pel proper any 2020 per veure com fer un grup de treball per convocar el grup de treball d’equiparació i així fer un acord de com aplicar l’acord de 2008 que ja està acordat.

 

A USPAC no tenim més temps per xarlotades, ni per justificar el sou, ni l’acció sindical de ningú. Tenen la nostra proposta i, quan s’aclareixin que ens truquin.

 

Barcelona, 18 de desembre de 2019

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.