ARXIVADA LA CAUSA CONTRA UN AGENT A QUI LA DAI VA DETENIR PER COL·LABORACIÓ AMB ORGANITZACIÓ CRIMINAL I VA SEPARAR DEL SERVEI

34/2023

De nou, el calvari d’un company ha finalitzat deixant en evidència les pràctiques més que qüestionables de la Direcció General de la Policia i la DAI, sota les ordres del Sr Pere Ferrer, traspassant  línies vermelles i saltant-se de facto tota presumpció d’innocència.

El 17 de febrer de 2022, es va filtrar als mitjans de comunicació l’arrest, i posterior separació del servei, d’un agent que “suposadament” estava investigat al Jutjat d’Instrucció 2 de Reus per col·laborar amb una organització criminal dedicada al narcotràfic. Això era fals, el company mai va estar investigat judicialment. El Jutjat de Reus va rebutjar la delirant denúncia de la DAI fruit d’un ensomni, i la va remetre al Jutjat de Tortosa per si hi havia, en tot cas, un accés il·legítim a les bases de dades policials.

Mentre, el Director Pere Ferrer, esventant-se d’aquesta detenció, va informar la premsa que l’havia separat del servei, tot suspenent-lo de sou i feina. Sense cap vergonya.

Ara, a petició dels nostres advocats, el Jutjat d’Instrucció de Tortosa ha procedit a l’arxiu del procediment perquè no es va accedir a cap informació policial, i el company ha tornat al servei. Un any fora de la feina, estigmatitzat, suspès de sou, i tractat com un criminal per una administració incompetent que busca aparentar dignitat. Mai és més cert allò de “Qui presum, fa fum”, però el mal que es fa als companys i companyes i a les seves famílies és immens.

USPAC ha denunciat al Consell de la Policia aquesta pràctica totalitària del Director General de suspendre de sou i feina amb una simple denúncia de la Divisió d’Afers Interns sense que un Jutjat adopti cap mesura. Ara toca passar a l’ofensiva i anunciem accions judicials contra aquesta patuleia.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

20 de febrer de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.