ACCIÓ SINDICALPonent

NYAP “REFORÇ” EFECTIUS USC LLEIDA

33/2023

Hem rebut queixes per diversos companys/es afectats/des, i hem confirmat que s’està fent el reforç de la plantilla de la USC Lleida (+16), amb efectius de la 28a promoció destinats de la RPP, (fi pràctiques octubre 2022).

Aquest “oferiment”/”moviment”, no ha estat publicat, ni s’ha permès la participació d’efectius d’altres promocions destinats a la RPP, generant malestar entre la plantilla que vol apropar-se als seus domicilis. I més quan, en el darrer C.G (2022), únicament es van oferir 5 places. I al darrer oferiment públic d’USC, posterior al C.G, únicament va sortir 1 plaça. O sigui, en total 6.

La USPAC sempre ha denunciat la manca d’efectius que pateix la USC de Lleida (des de fa anys). Així mateix, ens va sorprendre les poques places ofertes en el C.G 22.

Respecte al darrer oferiment d’USC, tot i que va ser públic, i permetia la “lliure concurrència”, no estem d’acord en la discrecionalitat de l’assignació final, ja que considerem vulnerats els principis de mèrit i capacitat. Així com el principi d’ocupació de destinacions, el qual ha de ser mitjançant els mecanismes establerts: concurs, concurs-oposició, concurs-específic, i altres.

En qualsevol cas, entenem que la forma de provisió de llocs de treball ha de basar-se en els principis de PUBLICITAT, MÈRIT I CAPACITAT. Per aquest motiu, hem registrat un escrit a la SGRRHH demanant la informació necessària sobre aquesta manca de transparència en aquest reforç. Alhora, hem sol·licitat que aquest oferiment ha de ser públic, s’ha de regir pels principis anomenats i per descomptat s’ha de deixar participar a tots els efectius de la RPP, i que no sigui “exclusiu” per als efectius de la 28a promoció.

Així doncs, 1 any després del darrer C.G es donen compte que ara manquen 16 efectius a la USC del Segrià?. I no ens oblidem que a l’oferiment públic, de fa 3 mesos, només va sortir 1 plaça. Tot plegat, sembla una “broma de mal gust”, o bé, una incompetència molt gran dels nostres Caps Policials i de la DGP. Senyors/es, això és vergonyós!!!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Lleida, 16 de febrer de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.