EL JUTJAT ADMET LA PARTICIPACIÓ ALS CONCURSOS DELS COMPANYS/ES EXCLOSOS PER ESTUDIS

PDF

5/2021

El Jutjat Contenciós de Barcelona ha estimat la demanda cautelar interposada per USPAC i dona la possibilitat als companys/es que havien estat exclosos dels concursos d’ascens per motiu d’estudis.

El Departament d’Interior ha fet una interpretació seva i, com sempre contra els mossos, dels títols equivalents necessaris per poder accedir o presentar-se als concursos de promoció interna.

Vam rebutjar des d’un inici la nova interpretació que feia la “casa” dels requisits per poder concursar i que mai s’havia consultat ni negociat amb els sindicats. Tampoc es va incloure el grau personal com a mèrit.

Existeix una corrupció dins el Departament amb la provisió de llocs de treball que vesteixen com a “encàrrec de funcions”, “adscripcions provisionals”, “comissions de serveis”, quan realment són places a dit.

Qui ha de vetllar per la seva legalitat és l’actual Subdirectora General de Recursos Humans, a qui el Jutjat Contenciós de Barcelona va anul·lar la seva plaça per vulnerar els drets de la resta de funcionaris.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S!

 

 19 de gener de 2021