AJORNAMENT IX ASSEMBLEA USPAC

PDF

 

Benvolguts/des companys/es,

Davant l’empitjorament de les dades epidemiològiques provocades per la COVID, les restriccions de mobilitat i per la seguretat de tothom, ens veiem obligats a ajornar la convocatòria de la IX Assemblea del proper 26 de gener del 2021.

Ens comprometem, des de la direcció del sindicat, a celebrar-la tan aviat com la situació epidemiològica i les mesures de seguretat ho permetin.

Davant una situació excepcional, requereix aplicar mesures excepcionals i amb la voluntat de respectar els temps i formes que preveuen els nostres estatuts, adaptaren la celebració de la mateixa a la situació epidemiològica del moment, garantint l’equilibri entre el dret a participació de tots els nostres afiliats/des i les mesures de seguretat establertes.

Pel que fa a la delegació de vot, tots/es aquells/es que l’heu tramitat, mantindrem aquesta delegació per la nova data proposada.

L’única delegació de vot vàlida, serà el tramitat directament per l’afiliat des del seu correu electrònic personal al correu central d’USPAC: uspac@uspac.cat

Davant la possibilitat de noves restriccions i la possibilitat de l’assistència sigui limitada en aforament, aconsellem la tramitació de la delegació de vot. Per a més informació, pregunteu al vostre delegat/da de referència.

La Junta d’USPAC

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.