PERLLONGAMENT PAP’S 2020-21

PDF

4/2021

Seguint la línia a la que ens té acostumats la Subdirecció General de Recursos Humans, de fer-ho tard i malament, el tema dels Assumptes Personals no ha quedat fora.

El 10/11/20 vam presentar escrit a la Subdirecció demanant el perllongament dels assumptes personals degut a la situació de pandèmia que s’ha viscut, a la qual cosa ens van contestar que no hi havia cap motiu que justifiqués aquest perllongament. Amb l’afegit que a la resta de funcionaris de Funció Pública, si que se’ls hi ha permès aquest allargament.

Doncs bé, quina ha estat la sorpresa, quan a data 18/01/21, sense cap comunicació prèvia ni consulta, veiem que es publica la Instrucció 1/2021, sobre l’establiment d’un període extraordinari de sol·licitud i gaudiment de determinats permisos per assumptes personals de l’exercici 2020-2021.

Però no tot és el que sembla, el que recull aquesta instrucció no és un perllongament generalitzat de les hores que restin per gaudir, NO, el que deixa clar és que només es podran gaudir aquelles hores demanades als mesos de desembre i gener i que hagin estat denegades.

És per aquest motiu que us animen i insistim que sempre demaneu els assumptes personals via ATRI. Així no s’ompliran la boca dient que el número de PAP’S denegats són mínims.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.