NI MÉS NI MENYS QUE LA RESTA!

PDF

112/2022

El nostre col·lectiu sempre va a la cua pel que fa a reconeixement de drets i mesures de conciliació familiar, no avançant en aquest sentit al mateix ritme que altres cossos policials de l’estat o la resta de cossos especials del mateix Departament d’Interior.
Actualment, existeix un grup de treball que depèn del Consell de Policia en matèria d’horaris i conciliació creat a proposta d’USPAC i on s’estan tractant tots els punts que ja hem demanat pel que fa a horaris i conciliació familiar.

Avui hem registrat diverses propostes més amb relació a la jornada laboral:

• Actualització dels temps de descans en una jornada laboral, passant dels 20 minuts actuals als 30 minuts en jornada de matí o tarda, i dos descansos de 20 minuts cadascun per les jornades nocturnes. Així ho disposa la “Circular de 19 de desembre de 2015 de la Policia Nacional.

• Aplicació d’un coeficient corrector en els perllongaments de jornada, en el cas dels nocturns de 1.35 per hora treballada i en el cas de festius de 1.75. També ho disposa la mateixa Circular anteriorment esmentada.

• Reducció de les hores anuals treballades, actualment els bombers de la Generalitat el seu còmput anual és de 1640 hores tal com marca el Decret 10/2021 de 16 de febrer, sobre jornada i horaris del personal del cos de Bombers de la Generalitat. En el cas dels Agents Rurals el còmput anual és de 1657 hores.
El Cos Nacional de Policia realitza 1642 hores anuals, i en el cas de l’Ertzaintza són 1592 hores anuals.

La proposta d’USPAC és rebaixar a 1640 hores les hores treballades anualment, fent complir l’acord d’equiparació amb la resta de cossos especials de la Generalitat de l’any 2008, el qual és vigent.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Barcelona, 12 de maig de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.