USPAC ES QUERELLA CONTRA ELS INDIVIDUS QUE VAN AGREDIR ALS COMPANYS A CIUTAT VELLA

PDF

247/2022

En el dia d’avui, en defensa dels companys que van patir l’atac d’un delinqüent habitual i de la seva dona a Ciutat Vella, hem interposat una querella criminal davant el Jutjat de Guàrdia de Barcelona.

El principi d’autoritat s’ha perdut. Lluny d’intentar recuperar-lo i prestigiar la institució, els polítics estan utilitzant el cos de Mossos d’Esquadra com a moneda de canvi. El Conseller Elena ha dit que “polititzarà el cos de Mossos”, i ja sabem a quin partit li deu el govern. El seu acòlit, el Director General de la Policia Pere Ferrer, s’agenolla per acontentar-lo i s’esventa en xarxes socials d’obrir una investigació interna contra els companys agredits.

Però, hi ha una cosa que se’ls escapa i un sindicat que no poden controlar: USPAC. Nosaltres sí que els hi donarem la defensa jurídica que l’administració no dona i anirem fins al final perquè fets com aquests no quedin impunes. Nosaltres sí que lluitarem contra la DAI i obligarem al Director Pere Ferrer a tancar una investigació polititzada.

Tanmateix, també hem denunciat a la persona que ha fet pública les imatges dels companys sense el seu permís donat que infringeix la Llei de protecció de dades; i denunciarem qualsevol difusió pública per altres persones. Això, és el que hauria de perseguir el Departament en comptes dels companys que es juguen la pell cada dia a Ciutat Vella.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona, 11 d’octubre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.