CentralJURIDIQUES

212.000 EUROS PER L’AFILIAT D’USPAC FERIT AMB UNA KATANA

125/2023

A conseqüència de l’atac amb un katana el 2020 a Moià, un agent ferit rep una de les indemnitzacions més importants mai satisfetes pel Departament d’Interior. Tot i no tenir reconeguda en aquell moment la incapacitat permanent total, a diferència d’altres que malauradament van resultar ferits de més gravetat, l’excel·lent feina dels nostres serveis jurídics ha suposat que sigui el company que ha estat indemnitzat amb l’import més alt.

La Sentència del Tribunal Suprem 956/2020 aconseguida pel nostre cap del serveis jurídics José Antonio Bitos, ha suposat a tot l’estat espanyol que les administracions hagin de pagar les lesions patides en acte de servei. És la mesura amb impacte econòmic més gran en tota la història del cos aconseguida per un sindicat.

Fruit d’aquesta Sentència, USPAC ha provocat el DAD87 amb el qual surten beneficiats milers de companys que no quedaran desemparats com fins ara.

En aquest cas concret, el company beneficiat, a banda d’aquesta indemnització, també rebrà la indemnització de l’assegurança per la incapacitat permanent total i la medalla pensionada.

USPAC i la importància de tenir els millors serveis jurídics a la vostra disposició. 24 hores/365 dies.

 

Barcelona, 4 d’agost de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.