MAL FUNCIONAMENT DUTXES COMISSARIA LLEIDA ESCRIT A LA SG Prevenció de Riscos i Salut Laboral

189/2021

Malgrat la reparació del subministrament d’aigua calenta (ACS) i la substitució de diferents elements a les dutxes de la comissaria de Lleida, continuem rebent queixes de companys/es, ja que el funcionament d’aquesta instal·lació no és l’adequat.

Per una banda, la pressió/velocitat de sortida de l’ACS no és la suficient per poder fer-n’hi ús amb certa normalitat. I encara pitjor quan la temperatura de l’ACS fluctua de forma sobtada, fent sortir aigua excessivament calenta o excessivament freda.

Si afegim que al vestidor d’homes 4 de les 8 dutxes disponibles resten precintades, pendent de la reparació d’una molt antiga avaria que provoca filtracions. Tot i el compromís, del servei d’administració regional, de reparar de manera urgent les avaries mencionades anteriorment, el problema continu i ho pateixen els companys/es que dia a dia presten servei. Especialment quan la tasca a realitzar es fa suportant elevades temperatures.

El passat 18-06-2021 vam aportar aquest punt al Comitè de Seguretat i Salut Laboral, juntament amb la redistribució d’armariets (guixetes) per manca d’espai als vestidors de la comissaria.

Considerem que fa massa temps (setmanes/mesos) que aquesta incidència perdura. Per aquest motiu, hem traslladat escrit registrat a la SG de Prevenció de Riscos i Salut Laboral.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

19 de juliol de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.