DESPLANIFICACIÓ COVID I AUGMENT ROMANENT: SENSE PAGA COVID O SIMILAR, NO SIGNAREM

PDF

187/2021

La SGRRHH ens ha traslladat una proposta “d’acord” per fer front a la problemàtica generada per la planificació de FESTA a diferents efectius, en plena pandèmia per la Covid-19. Especialment entre el març i juny 2020. I l’augment de les bosses de romanent que, a finals d’any policial, es van compensar les hores acumulades d’aquells efectius que en tenien de disponibles. Els efectius que no tenien HA, el romanent desapareixia automàticament.

La SGRRHH en la seva proposta, i per “esmenar la plana” als responsables de la seva ineficàcia i mala gestió, ens trasllada signar un acord per tal de generar hores acumulades en el període esmentat, computant com a hores acumulades el treball “desplanificat”.

Com vam traslladar al maig, i hem ratificat avui, aquesta proposta és “part de la solució”. L’altra part, per arribar a un mínim acord amb la nostra organització, passa per compensar amb la “Paga Covid-19” o similar a TOTS els efectius que ni van poder “teletreballar”, ni els van planificar Festa, i sobretot van lluitar en primera línia per mantenir les restriccions en la lluita vers la Covid-19.

Així mateix, el Director General es va comprometre, en seu del Consell de la Policia, que aquesta “paga Covid-19” arribés al col·lectiu de mossos. Doncs, ell ha renovat el càrrec i encara esperem el compliment que va dir.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

16 de juliol de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.