EL TRIBUNAL SUPREM ADMET LA DEMANDA D’USPAC CONTRA EL GOVERN D’ESPANYA PER LA JUBILACIÓ ANTICIPADA

186/2021

USPAC ha dut davant el Tribunal Suprem la jubilació anticipada dels mossos, i serà el màxim òrgan judicial de l’estat espanyol qui hagi de pronunciar-se.

Així ho ha determinat la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Suprem, que després de l’estudi de la demanda i un període d’al·legacions, ha considerat que és competent per decidir si Mossos d’Esquadra ha de tenir la jubilació anticipada com l’Ertzaintza.

La demanda s’ha dirigit contra el Consell de Ministres, ja que és l’únic òrgan competent per regular i establir la jubilació anticipada.

Qui us va dir que s’havia aprovat la jubilació anticipada amb l’Acord de 2020, us va mentir. La jubilació anticipada no depèn de cap acord entre sindicats i Departament d’Interior per un motiu molt senzill i que tothom sap: no som competents per regular aquesta matèria estatal. Tampoc volem que CCOO i UGT, sindicats de classe subvencionats per l’estat, decideixin pels mossos un model de jubilació diferent com pretenen fer.

L’altre vessant és el paper de la Generalitat que ha d’assumir, com empresa, la sobre-cotització de 55 M/€ sense condicionants. En una reunió mantinguda entre USPAC i Secretari General, el 13/07/2021, ens ha confirmat que serà així.

USPAC ha dit prou. Portem al Govern d’Espanya davant l’Alt Tribunal i, per primera vegada, el rellotge per la jubilació anticipada al cos de Mossos d’Esquadra té activat el compte enrere.

 

15 de juliol de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.