SAP-FEPOL: SINDICAT REFERENT EN PERDRE RECLAMACIONS D’INDEMNITZACIONS PER LESIONS EN ACTE DE SERVEI

PDF

 

 

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) és l’organització referent en perdre reclamacions al Departament d’Interior. Malauradament, recentment el Xavier ha perdut 5.540 euros, el Miguel 4.570 i l’Alain 350 en Sentències fermes, i això és simplement un exemple perquè no volem allargar el comunicat.

Els seus afiliats agraeixen enormement que, a banda de perdre milers d’euros (no són els primers ni seran els últims), la FEPOL no els hi faci pagar les despeses dels procediments perduts. És tot un detall d’aquesta associació en uns moments on l´únic que guanyen són Consellers trànsfugues que fitxen d’altres organitzacions sindicals a canvi d’un alliberament, algunes monedes de plata i intentar esbrinar com és possible que els seus afiliats marxin per desenes.

Els afiliats d’USPAC es senten triplement orgullosos i triplement satisfets. I es senten així perquè novament el seu sindicat marca la diferència:

 

  1. Obtenen més indemnització en procediments penals que cap altre.
  2. Els nostres afiliats no perden constantment indemnitzacions milionàries.
  3. I tampoc satisfan cap tipus d’honoraris quan són defensats en els procediments penals i d’indemnitat pels nostres serveis jurídics mentre els fets succeeixin durant la seva afiliació.

 

No podem dir el mateix d’innumerables afiliats del SAP-FEPOL que no se’ls ha donat cobertura en les seves reclamacions, o veuen que el seu sindicat prefereix dedicar el seu temps al frau electoral.

Els nostres afiliats tenen la certesa que tots els fets que es produeixin durant la seva afiliació són gratuïts. La defensa des del primer dia està garantida i l’èxit més que demostrat. Molts companys que no volien rebre més bufetades jurídiques s’han afiliat al nostre sindicat. Ara bé, el que no podem fer és que els nostres afiliats paguin les seves despeses anteriors. USPAC mai ha rebut un euro de subvenció, mai ha estat patrocinat per UGT, i els nostres recursos els destinem als nostres afiliats, no a corrompre eleccions sindicals.

 

Gràcies SAP-FEPOL. Cada dia ens feu més i més forts.

 

Barcelona, 12 de novembre 2019

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.