LA VERGONYA DELS VALS DE ROBA

PDF

243/2021

Com a organització sindical, portem molts anys reclamant que la compensació als companys/es de les unitats que realitzen habitualment servei de paisà, es faci directament amb un ingrés a la nòmina. Seria l’opció més còmoda i fàcil, però no sabem el motiu pel qual no l’interessa a l’administració.

El sistema actual no funciona i ha quedat demostrat. A més, portem anys reclamant que aquest import de compensació, congelat des de l’any 2007, ha de ser augmentat.

Quina ha estat la sorpresa a la RPG, que en el lliurament dels vals bescanviables corresponents a l’any 2020, hi ha hagut una discriminació per territoris!!

La Direcció General de la Policia, que segons la pròpia instrucció 18/2014, és l’encarregada de determinar l’establiment on es podrà fer el bescanvi, ha permès la discriminació de totes les companyes i companys que realitzen servei a la Regió Policial de Girona.

Han permès que l’empresa MACSON faci el bescanvi per a les províncies de Barcelona, Tarragona i Lleida, deixant fora a la província de Girona. On, fins al dia d’avui, hi ha establiments d’aquesta cadena de roba a diferents poblacions.
I l’opció que els hi dona és l’empresa de VESTUARI ARNAL, la qual tal i com es defineixen ells mateixos són una empresa especialitzada de roba laboral, uniformes i protecció de treball.

Potser fora bo, que algun dels responsables d’aquestes “adjudicacions” tinguessin en compte les necessitats reals dels efectius que treballen de paisà.

Hem presentat un escrit, a la Subdirecció General de Recursos Humans, demanant què facin efectiu el pagament d’aquest import via nòmina. Així mateix, volem saber el perquè d’aquesta discriminació. Exigim que, d’una vegada per totes, treballin per facilitar la tasca de tots els moss@s.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

07 d’octubre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.