RESUM REUNIÓ COPSA 10 DE JUNY 2022

PDF

149/2022

El passat divendres dia 10 de juny es va reunir la Comissió Permanent de Segona Activitat del Cos de Mossos d’Esquadra.

Us fem un resum de les dades estadístiques que ens van aportar, com a cortina de fum, per no tractar els temes veritablement importants i les problemàtiques que preocupen als companys en aquesta situació:

• Segona Activitat: Actualment, hi ha 470 treballadors en Segona Activitat. Del total, 222 són per causes mèdiques i 248 per edat. En tramitació hi ha 50 expedients, 28 dels quals són per causa mèdica.

• Tècnics de Suport no Policial: Actualment, hi ha 357 Tècnics de Suport No Policial treballant a tota Catalunya. Ara mateix hi ha 17 expedients en tramitació. Resten 26 places per cobrir entre Barcelona i Sabadell (Egara). Us recordem que als Companys que tenen una Incapacitat Permanent Total, només se’ls ofereix plaça de TSNP en aquestes dues destinacions per decisió unilateral de la Subdirecció General de recursos Humans.

USPAC exigeix que se celebri de manera immediata la COPSA perquè es puguin tractar tots els temes de l’ordre del dia proposats, i deixin d’enredar amb excuses barates i desviaments a carrerons sense sortida.

Us adjuntem també la piràmide d’edat al nostre cos policial, que ens van traslladar.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 13 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.