RESUM REUNIÓ AMB LA COMISSARIA GENERAL D’INFORMACIÓ

148/2022

Divendres, 10 de juny de 2022 ens vam reunir les organitzacions sindicals amb els caps de la CGINF, on s’han tractat com a més importants, els següents punts:

Concurs LD. USPAC manifesta que amb l’últim concurs no s’han cobert les places necessàries que necessita l’especialitat, només ha servit per “blanquejar” les comissions que hi havia des de feia anys. Ens diuen que hi ha mancança d’efectius a totes les famílies professionals i que esperen ampliar plantilla en un proper concurs quan així ho determini la SGRH.

Còmput hores treballades. USPAC peticiona que es comptabilitzin les hores treballades de què es surt del destí fins que es torna. Ens comenten que si es pernocta que les hores de descans es computen en GNP, tot i que fa mesos que no hi ha serveis amb pernocta. Tema congressos, formació i altres es computa hores de participació.

2a Activitat. Ens responen que al catàleg de places de segona activitat a la CGINF es disposa de 122 llocs: 66 de Mosso/a, 30 de caporal/a, 22 de sergent/a, 1 de Sots, 1 d’Inspector/a i 2 Intendent/a. Actualment ocupades 3 places.

Nova estructura CGINF. Ens responen que s’espera que les UINF passin a ser AINF. Tot i aquest canvi tenen la idea de conservar els mateixos comandaments, tot i que alguns d’ells siguin sergents.

Canvi model de vehicles. USPAC ja ha peticionat en diferents ocasions la necessitat de canvi de vehicles. Ens contesten que fa dos anys que no els hi arriben vehicles, que només fan que perdre. La mateixa CGINF va passar un informe amb les característiques de motor i equipament necessari i sembla que des de l’ATPS es vol donar resposta a aquesta petició.
S’ha creat la figura de gestor de vehicles intervinguts judicialment. D’aquesta manera esperen que les unitats centrals es puguin nodrir de més vehicles.

Equipació de motorista. No han rebut encara l’equipament. USPAC ho portarà a la Subcomissió de materials i equipaments.

Ordinadors. Ens responen que s’han adquirit 15 ordinadors nous molt potents per repartir a la CGINF.

Assistència jurídica. Continuem sense tenir un referent per activar els serveis Jurídics, igual que passa a territori. Han peticionat que Interior els hi comuniqui vies de contacte però encara estan a l’espera. USPAC continuarà denunciant la desatenció jurídica d’interior.

Sistema de guàrdies. Volen que el territori decideixi sobre el sistema de guàrdies, per adaptar aquest servei a les necessitats que tinguin. Avui dia hi ha establert un sistema de guàrdies per regions en les quals un o dos efectius fan la cobertura tan presencial com amb GNP.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
Sabadell, 14 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.