RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ ENTRE SINDICATS I SCC (SALES) 03-10-23

150/2023

Avui ha tingut lloc una nova reunió entre sindicats representatius i Caps de la SCC i SAUC. Us traslladem els punts tractats:

 

  • Accés a la publicació de la planificació anual: es demana de nou que sigui públic per tota la plantilla, reservant els motius concrets personals, fora de vacances, reducció o assumptes personals, per transparència i facilitar gestió.

 

  • Horaris a les sales i canvi de quadrant: No ens donen més informació, segueixen les “propostes” sobre la taula de la Tècnica, insisteixen que la proposta està treballada en base a les necessitats del servei i càrregues de feina en segons quins torns, però s’ ha de veure la viabilitat i un cop confirmat es traspassarà a sindicats. El 23 d’octubre tenim reunió de Mesa Negociació on es tractarà el tema horaris també, intentarem “treure llum a la foscor” allí perquè en aquesta reunió NO ens en sortim! Us aconsellem que no feu cas de rumors fins que no tinguem informació oficial i REAL. Nosaltres quan la tinguem us la traspassarem. El que si us garantim és que no permetrem un horari que no garanteixi el compliment del Decret i instruccions actuals i que treballarem per, en tot cas, millorar-lo i afavorir la conciliació laboral-familiar de tots i totes.

 

  • Reobertura sales tancades: S’ha demanat una resposta clara al respecte davant la manca d’informació al respecte i informació interessada i “privilegiada” que sembla te “algun sindicat”. Ens confirmen que la Sala de Girona, en una primera fase (a falta de modificacions tècniques, d’infraestructures i de dotació de personal tan d’operadors com de comandaments) estaria llesta per reobrir a finals de juny de 2024, passant a ser Sala Nord i es portaria tota la RPG (també trànsit de la Regió). En una segona fase es contempla que també es pugui traslladar (no tenim dates) la RPC. No ens saben dir la forma d’ocupació ni els llocs que generaria aquest nou destí, és previsible que es doni opció a gent que ja hi havia estat a retornar però encara no saben concretar com es gestionarà tot el tema d’efectius ni la cobertura que tindrà. Us garantim que insistirem en que ens vagin avançant la informació i us la traslladarem com sempre.

 

  • Concessió PAP, PHA: S’han demanat dades objectives de sol·licituds i denegacions, no ens les donen però insisteixen en el missatge que sobretot en períodes d’estiu/vacances i zones de pla de costes és molt complicat donar permisos i més atenent també a situacions imprevistes inevitables. Insistim que cal garantir la conciliació i fer un esforç a l’hora de concedir aquests permisos.

 

  • Vacances: Amb l’Acord signat i vigent es garanteix la presència com a màxim del 60 % d’efectius i 21 dies mínim consecutius en període del 15 de juny a l’11 de setembre.

 

  •  Romanent: Es demana bàsicament el compliment de la Instrucció 7/2015 que diu que s’ha de planificar prèviament abans l’inici d’any policial. Estarem molt atents perquè sigui així SEMPRE.

 

  • Formació: Es farà una edició presencial a la Sala de Reus combinada a l’edició de l’ISPC. Ens congratulem que s’aposti per la descentralització de la formació i esperem que avanci en aquest sentit per afavorir la conciliació i facilitar l’accés a tothom. Es van demanar dades de la gent que tenia el curs de Sala i treballava en aquest destí i ens diuen que el 56% SI té el curs fet i un 44% NO (incloses les edicions previstes d’aquest any)

 

  • Hores extres: sistema injust per adjudicar les hores extres, ens diuen que es fa com sempre i que es garanteix mateix criteri a tothom per fer-les (revisaran el fet de trucar pel matí a la gent que surt de torn nit i ho revertiran)

 

  • Nivell 2 Sala: Com ja ens van dir a l’última reunió no està sobre la taula aquest punt ni hi ha cap informe al respecte, segon manifesta l’Intendent Bayarri està pendent del Pla de Carrera Professional.

 

  • Millores informàtiques: s’està treballant en millorar a nivell informàtic, tan pel que fa a la gestió de les tauletes, aplicatius … per rebaixar càrregues de feina i millorar el servei del dia a dia, tot i que s’avança lent. Han quedat molts temes pendents pel que fa a informàtica, materials, instal·lacions… Ens traslladen a una nova reunió per tractar-los el 26 d’octubre.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Sabadell, 3 d’octubre de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.