RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ INFORMATIVA INFRAESTRUCTURES I MATERIALS

279/2021

El sindicat USPAC, ha assistit a la Comissió d’infraestructures i materials del CSSL del CME, efectuada el dia 9 de novembre de 2021 a l’edifici D del Complex Egara.

Els punts més rellevants de la Comissió han estat els següents:

• Ens troben a la primera fase de licitació, per tant, s’ha demanat als agents que faran les proves de les diferents peces d’uniformitat que a l’hora de valorar als diferents fabricants siguin curosos justificant el perquè de les seves valoracions. La raó és que si tot va bé la data d’entrega prevista serà a juny o juliol del 2022.

En el cas que alguna empresa no seleccionada faci recurs, la data es posposarà fins la resolució de la mateixa. És per aquest motiu que es demana ser curós a l’hora de justificar el perquè de les peces d’un fabricant o d’un altre.

• Les proves que es faran al complex Egara, on hauran de baixar i pujar escales, simulació d’emmanillaments al terra, conduir, entre altres…

• Els agents, els quals faran les proves, tenen diferents constitucions físiques per tal de poder comprovar la ergonomia i funcionalitat de totes de les peces.

• Per fi, a partir d’ara hi haurà un “estandar” de talles. Sempre seran les mateixes, indiferentment de qui sigui el fabricant.

• Els pantalons seran unisex i les camises si que hi haurà patró de dona i home.

• El pantaló serà el mateix per estiu i per hivern, la diferència és que a partir d’ara portarà un folre interior tèrmic amb paravent.

• L’opinió dels agents comptarà un 40% aproximadament i l’altre 60 % serà el tema econòmic.

• Els primers en uniformar-se serà USC i els últims el personal d’oficina.

• En un primer moment, se’ns informa que les peces seran: 3 samarretes de màniga llarga, 4 samarretes de màniga curta, 4 pantalons amb 2 folres, jaquetes i 1 gorra.

Però, com un dels punts a la licitació és l’empresa que més peces aporti, si s’ha de modificar la quantitat d’alguna peça de roba per poder uniformar un altre unitat sencera juntament amb USC, la quantitat d’alguna de les peces podria veure’s modificada temporalment.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.